چند وقتی بود سربه هوا نبود و بدجور دلمان تنگ شده بود. اصولا در این موقع از سال بازار بازی ها داغ است و سربه هواتر خواهیم بود. دراین مطلب قصد داریم به نقد و بررسی آخرین عنوان از سری بازی های Assassins creed ساخته یوبی سافت بپردازیم. پس با ترنجی همراه شوید.

با توجه به اوضاع کنونی، یک مرورگر اینترنت تاثیر فوقالعاده ای بر میزان رجوع به موتورجستجو دارد. با توجه به اعداد و ارقام منتشر شده توسط موسسه StatCounter، موتور جستجوگر یاهو در بالاترین سطح محبوبت خود در میان کاربران امریکایی از سال ۲۰۰۹ قرار گرفته است. دلیل این اتفاق هم اکنون کمی روشن تر شده است. در ادامه همراه ترنجی باشید.
همانگونه که در جریان هستید کمپانی فایرفاکس پس از ۱۰ سال همکاری با گوگل، چندی پیش موتور جستجوگر یاهو را با قرار دادی معادل ۳۰۰ میلیون دلار بهعنوان جستجوگر پیشفرض مرورگر فایرفاکس انتخاب کرد. بدین ترتیب اگر از نسخه ۳۴ به بعد مرورگر فایرفاکس تب جدیدی باز کنید، با فیلد جستجوگر یاهو روبهرو خواهید شد.
گوگل کمترین میزان ترافیک جستجو از سال ۲۰۰۸ تابهحال را در امریکا تجربه میکند. سهم این کمپانی در آبان ماه ۷۷٫۵ درصد از کل جستجوهای صورت گرفته توسط کاربران آمریکایی بوده که این رقم به ۷۵٫۲ درصد در دی ماه تنزل داشته؛ همین عدد یک سال قبل برای گوگل ۷۹.۳ درصد بوده است.
در طرف دیگر یاهو که حالا بهعنوان موتور جستجوگر پیشفرض سومین مرورگر محبوب جهان قرار دارد، سهمش از این بازار از ۷٫۴ درصد به ۱۰٫۴ درصد ارتقا پیدا کرده و نمودار ترافیک جستجوی موبایلی این سرویس نیز با رشدی ۲ درصدی از ۸ به ۱۰ درصد رسیده است. سهم موتور جستجوگر بینگ مایکروسافت نیز از جستجوهای اینترنتی هماکنون ۱۲.۵ درصد میباشد که حدود ۴. درصد رشد نسبت به ماه گذشته را نشان میدهد.
در ماه آذر ۱۲ درصد از کل کاربران اینترنت در آمریکا از مرورگر فایرفاکس استفاده کردهاند. بدین ترتیب مرورگرهای کروم گوگل، اینترنت اکسپلورر مایکروسافت و فایرفاکس در جایگاه اول تا سوم محبوبترین مرورگرها در بین کاربران آمریکایی قرار میگیرند.
شما از کدام موتور جستجو استفاده میکنید؟ دلیل استفاده از آن چیست؟
منبع:ترنجی
امسال تلویزیونهای اولترا-اچدی بیشتری روانهی بازار میشوند. کمپانیهای بزرگ تولیدکننده تلویزیون بیش از نیمی از محصولات خود را به رزولوشن 4K مجهز کردهاند. اما محتوای 4K چطور در این تلویزیونها پخش خواهد شد؟ از چه کُدکی در آنها استفاده خواهد شد؟
طرحِ ساختِ «بزرگترین دوربین دیجیتالی دنیا» به جلو پیش رفته و بودجهی اولیه آن به تایید رسیده است. در این طرح، بزرگترین تلسکوپ دنیا با سنسور ۳.۲ گیگاپیکسلی ساخته میشود. اشتباه نکنید، بحث مگاپیکسلها نیست اینجا بحث گیگاپیسکل مطرح است.
موج استفاده از خودروهای هوشمند به کرهی زمین محدود نشده و به لطف ناسا، سایر سیارات نیز از وجود این خودروها بهره خواهند برد. ناسا با کمپانی ژاپنی نیسان همکاری میکند تا خودروهای مورد استفاده در سیارات دیگر را هوشمند کند.
۸ سال پیش در چنین روزی، استیو جابز در کنفرانسِ مکورلد ۲۰۰۷ از اولین آیفون رونمایی کرد. کنفرانسی که از ذهن هیچکس پاک نمیشود و در آن انقلابِ گوشیهای هوشمند آغاز شد.
خوشتان بیاد یا نه، طرفدار اندروید یا ویندوز فون باشید٬ یا نسبت به سامسونگ و دیگر کمپانیها عرق داشته باشید، یک حقیقت را نمیتوانید انکار کنید و آن تاثیر آیفون در دنیای گوشیهای هوشمند است. تنها یک شرکت، جسارت ساخت گوشی هوشمندی را داشت که نه به قلم نیاز داشت و نه به دکمههای فیزیکی. آیفون نحوهی تعامل کاربر با گوشی را به طور کامل تغییر داد. اپل بود که قدرت اکوسیستم یکپارچه را نشان داد و پی به ارزش و اهمیت اپلیکیشن برد. اپل برای اولین بار بستری را فراهم کرد که توسعه دهندگان بتوانند محصولات خود را به جامعهی بزرگی از مخاطبان ارائه کنند. همهی اینها به بهترین شکل ممکن با رهبری استیو جابز به سرانجام رسیدند تا الگویی شوند برای دیگر اکوسیستمها.
۹ ژانویه سال ۲۰۰۷، استیو جابز، مدیرعامل وقت اپل در کنفرانس مکورلد حاضر شد و روی سن آمد تا از محصولی پرده بردارد که همه را شگفت زده کرد. این محصول اپل را تکان داد و به مرور این کمپانی را به با ارزشترین برند دنیای فناوری تبدیل کرد. اکوسیستم iOS به شکل استادانهای تحت رهبری استیو جابز طراحی شد تا درآمد ثابت و قابل ملاحظهای را برای این شرکت و توسعه دهندگان اپلیکیشنهای تحت iOS به ارمغان آورد.
اگر امروز گوشی با دکمههای QWERTY یا قلمهای فشاری در دست نداریم، مدیون آیفون ۲۰۰۷ و بلندپروازیهای استیو جابز هستیم.
لینک ویدیو
http://www.aparat.com/v/yhXfc
منبع:زومیت
...
...